Velkommen til Jarlsø Drift sine hjemmesider. Legg oss gjerne som din startside eller favoritt i din nettleser.

Smarte terrasse tepper!


terrasse.JPG

 

Det er ikke lett å finne, men det går an: Fine, myke tepper til terrassebruk, som tåler både regn og sol.
En ny sommer ligger foran oss, og forhåpentligvis mye deilig terrasse-liv. Hagesentrene og interiørbutikkene har et enormt utvalg av terrassemøbler, men tepper til utebruk er det verre med.  Etter grundig research har vi funnet fram til et teppe som kan kuttes etter mål, og som er laget for å tåle å ligge ute i sol og regn. I tillegg er det pent – og rimelig, til under 100 kroner per kvadratmeter ferdig tilskåret, etter ønsket mål. (ring sjekk pris)
Teppet fås i fargene blågrått, mørk grått, brunt og grønt. Takket være en spesiell bunn, med bittesmå knotter, vil teppet tørke fort opp etter regn. En hyggelig ekspeditør fortalte at teppet kan støvsuges, eller spyles med høytrykkspyler. Og at det bør legges tørt i boden om vinteren, så skal teppet holde i mange sesonger.
Vi har lett etter lignende utetepper i lokale forretninger, uten hell. Vi kom over teppene i showrommet til landets største hagesenter, Ballerud i Bærum. De kunne fortelle oss at de har kjøpt dem på Teppabo, på Tveita i Oslo.  Der fikk vi kuttet til vårt, og det var vel verdt den noe kronglete kjøreturen.
Adressen til Teppeabo er: Nils Hansens vei 2, Oslo  www.teppeabo.no

terrsjø.JPG

Teppe til terrassse: 400 x 280 cm. Teppene kan man enkelt kutte til med tapetkniv, om en ønsker en spesiell form.

 

balkong.JPG

Teppe til balkong: 200x110 cm.

 

teppebetong.JPG

 

NB! Oppdatering: Det viser seg at å dra til Teppeabo virkelig var som å gå over bekken etter vann: Fix Bolig på Kilen, like før Esso-stasjonen, har et stort utvalg av samme type tepper! I ennå flere farger, og til kr. 98,- per kvm.

Tepper ute Kilen.JPG